Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MASUM SESSİZLİK
MASUM SESSİZLİK

BİR DÖRTLÜK

Yorum

BİR DÖRTLÜK

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1264

Okunma

BİR DÖRTLÜK


AŞKINA RAM OLDUM GÖR BENİ
AŞKIN EYLEDİ HER DEM KÖR BENİ
CÜMLE ALEM MECNUN DEDİ BANA
SEN İLAN ETTİN ALEME NANKÖR BENİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir dörtlük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir dörtlük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR DÖRTLÜK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
26.3.2010 18:14:59
AŞKINA RAM OLDUM GÖR BENİ
AŞKIN EYLEDİ HER DEM KÖR BENİ
CÜMLE ALEM MECNUN DEDİ BANA
SEN İLAN ETTİN ALEME NANKÖR BENİ



güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla

Şengülbora
Şengülbora, @sengulbora
26.3.2010 18:14:42
5 puan verdi

çok güzel bir dörtlük olmuş ........ saygılar......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL