Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
muzaffer gümüştaş
muzaffer gümüştaş

Hesabım Var

Yorum

Hesabım Var

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

822

Okunma

Hesabım Var

Bu gidişe “ayrılık” adını verdin.
Ve bir daha dönmemek üzere gittin.
Beni anılarla baş başa bıraktın.
Bir hesabım var şimdi,
Seninle...

Giderken
Saçının bir telini,
Resmini,
Ve acı dolu veda mektubunu,
Bırakmışsın masama...
Haberin yok belki ama
Her şeyimi alıp gitmişsin.
Hesabım var seninle,
Unutma!

Günler, aylar, yıllar oldu...
“Unuttum” demişsin, gözlerim doldu.
Mutluluğum da zaten
Gidişinle son buldu.
Şunu bil ki hesabım var;
Seninle!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hesabım var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hesabım var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hesabım Var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL