Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gönül bagı

SEVDAM

Yorum

SEVDAM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

867

Okunma

SEVDAM

Solmuş çiçeklerime su verdim senden sonra
Gitmelerine bakan gözlerimi mühürledim ardından
Utancımdan insan içine çıkamadım sonraları
Biz ayrıldık demeye dilim varmadı
Ölüp,ölüp dirilmeleri yaşadım geceleri

Her bir yana sevdanın küllerini savurdu rüzgarın
Çok sevmelerimi yetire...medim sevdana
Her yaklaştığımı sandığımda uzağıma kondu gönlün
Sana her kucak açışım buz oldu yok oldu eridi
Her gel değişimi tüm sessizliğin sarıp sarmaladı
Susmaları yaşatan sen !
Bir tek yıkılan ben ve sana olan sevdam kaldı ortada

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GülKARA
GülKARA, @gulkara
15.3.2010 20:45:08
Her yaklaştığımı sandığımda uzağıma kondu gönlün
Sana her kucak açışım buz oldu yok oldu eridi



güzel bir söyleyişti.
daim olsun anlamlı söyleyişleriniz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL