Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
burkettindayı
burkettindayı

HASRET

Yorum

HASRET

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

805

Okunma

HASRET

HASRET

Gözlerim Senden Ayrı Kaldı Ya
Üzerine Yağmur Tanesi Düşen Yaprak Gibi
Islanır Yanaklarım
Ağladım Evet Her Gün Ağladım

Sen Bırakıp Gitdin Ya Uzaklara
Gitmez Oldu Ayaklarım
Düşünmez Oldum Gelecek Aydınlık Günleri
Hatırladıkça Senin Olduğun Dünleri

Özlem Koydum İsmini
Aşk Şiirlerinin Başlıklarında Aradım Seni
Bulamadım Yinede Özlediğim Seni
Yüreğimin Köşesinde Hala Saklı Resmini
Unutamadım Gülüm, Bana Sevdiğim Deyişini.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
14.3.2010 19:39:05
Beğeni:
1
Okunma:
805
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
G
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL