Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sa
sarmaşık gülleri

ÖĞRETMENİM

Yorum

ÖĞRETMENİM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1213

Okunma

ÖĞRETMENİM

Bir çocuktum tuttun elimden
Yolumda bir ışık oldun
Sözümde bir çiçek oldun
Öğretmenim.
Devamdı her zamanki gibi
Durmak yoktu bu yolda
Devam ediyordu hayatın her anında
Tabii öğretmenim de yanımda.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öğretmenim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğretmenim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖĞRETMENİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
5.3.2010 21:57:38
Öğretmenler çocukluk yıllarından tutunda hayat boyunca yol gösterenlerdir.Okullar biter diplomalar alınır öğretmenin görevi böylece bitmiş olmaz öğretmenlerin talebelerine verdikleri bir ömür boyu onların yollarını aydınlatır işte bundan dolayı öğretmenlik en ulvi mesleklerden birisidir şairi ve şiiri kutlarım Yunus diyarından selamlar.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
5.3.2010 20:27:25
Beğeni:
0
Okunma:
1213
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL