Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gök sel
Gök sel

HİÇ YAŞAMADIM

Yorum

HİÇ YAŞAMADIM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

936

Okunma

HİÇ YAŞAMADIM

HİÇ YAŞAMADIM

Hiç yaşamadım, umutla beklerken seni,
Aslında sen değildin, bir rüya misali,
Aşk kör ediyormuş gözleri,
Geriye kalan sadece kalbimdeki izi

Hiç yaşamadım, babanın şefkatini
Gösteremediğimdendir sevgimi
Bir ananın kucağında evladı
Nasip der geçerim içimdeki hasreti...

Hiç yaşamadım, kendimi...
Bu kadar acının içinde beni
Huzuru mahşerde bulurum belki
Sonsuz saadeti...

Göksel AKÇAY
1 MART 2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hiç yaşamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç yaşamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇ YAŞAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL