Anlamsız geliyor halimi yazsam, Çıkmıyor sesim ne kadar bağırsam, Birazcık olsun ölümden korkmasam, Hiç olup giderim basiretsizce.
SERKAN TOPTAŞ 2010
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm.İlahi takdir işte ne diyebiliriz ki.Demek ki Allah daha çok sevmiş onu . Mekanı cennet olsun abinizin.Size ve ailenizee sonsuz sabırlar diliyorum. Saygılarımla.
değerli abinizin zamansız vefatına çok üzüldüm sevgili şairim onun için yazdığınız vefa örneği şiirinizi büyük begeni ile okudum. ayrıca çocuklara sahip çıkma duygusu ayrı bir güzellilk...samimiyetinize inandım. kutladım sizi. yüreğinize saglık. selam ve saygılar.
Kendimi bilmediğim bir haldeyim,.......................yönüm yönümden uzak Sürüklendim bir köşeye sessizce.......................en kuytudan da kuytu Bilmİyorum karanlık bir yerdeyim,....................ne mezar ne de senin nazarın Ağlıyorum boşlukta çaresizce.........................çaresiz bir ağmak taşıyor içimden delice
Elif gibiyim tutan yok elimden,................................doğrulamıyorum ,dizlerim bertaraf olmuş Çaldılar kollarımı bedenimden,................................dayanmaya bile bitkin ve yitiğim Ürperir olmuşum kendi sesimden,...........................baykuş sesleri kanat çırpar gibi Korku sardı ruhumu habersizce............................en mahrem isyanlarda gece yine
Yitirdim yolumu vuslata düştüm,...........................gayrı bilmem ben nere düştüm Onca cümle varken sükuta düştüm,.......................hayat/ memat derken dilimde küsmüş bana Savaştım kendimle girdaba düştüm,.......................son bir yardım çığlığı atıyorum girdaptan Rüyalara daldım kifayetsizce...............................Yusuf gibi tabir edemediğim bir dille
Anlamsız geliyor halimi yazsam,...........................halim nicedir bir bilene sarsam Çıkmıyor sesim ne kadar bağırsam,......................kendim bile duymuyorum adı nedir bunun Birazcık olsun ölümden korkmasam,.....................ölümden korkmayanın aklı salimmidir Hiç olup giderim basiretsizce.............................hiç olmak,hiç/ten hiç/e karışmak bir hiç bile olamamak
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.