Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ha
haytar

KORKARIM

Yorum

KORKARIM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

890

Okunma

KORKARIM

Gecenin içinde var olan düşler
Hasreti körükler hayali besler
Görünen cemalin sevdamı süsler
Korkarım gelmezsen aklıma diye

Yoluna bakmaktan kararır gözüm
Rüzgârınla dolu yokuşum düzüm
Yeter artık yeter gel kara gözlüm
Korkarım gelmezsen yanıma diye

Gururum kırıldı acı çekiyor
Günlerim insafsız kahır veriyor
Görenler halime bakıp şaşıyor
Korkarım unutur gidersin diye


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Korkarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KORKARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NUR ELİF
NUR ELİF, @nurelif
13.2.2010 23:52:31
5 puan verdi
çok manidar bir sevda şiiri olmuş...
kaleminize,yüreğinize sağlık şair
saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL