Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ha
haytar

BEN GİBİ

Yorum

BEN GİBİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

803

Okunma

BEN GİBİ

Bin bir çiçekten bal alsan da
Her gün başka dala konsan da
Girdiğin kalpleri bin saysan da
Ben gibi seven olmaz seni

İnkâr da etsen bu sevda
Bir sözle yıksan da dünya
Hasretin dondursa kanımı
Ben gibi seven olmaz seni

Kurutup ta gönül bahçemi
Soldursan sevgi çiçeklerimi
Yaşla doldursan gözlerimi
Ben gibi seven olmaz seni

Hâlâ seni ararım yollarda
Sesini duyarım ruhumda
Durur çıkmaz adın aklımda
Ben gibi seven olmaz seni.
12.04.2002

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL