Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ha
haytar

SEVDANIN ÇİLESİ

Yorum

SEVDANIN ÇİLESİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

SEVDANIN ÇİLESİ

Başından geçeni bir düşün hele
Sevdanın çilesi sana yazılmış
Genç yaşında düşmüş aklar saçına
Sevdanın çilesi sana yazılmış

Dünyanın sevgisi varken içinde
Dolaştın beyhude ıssız çöllerde
Boşuna aradın aşkı güllerde
Sevdanın çilesi sana yazılmış

Aklını yorarken boşu boşuna
Ummadık dertleri aldın başına
Bakmadı kederin geçmiş yaşına
Sevdanın çilesi sana yazılmış

Mutluluk yaşarken garip ellerde
Sendeyse yaşlar kurumuş gözde
Söylenen şarkılar hasret dillerde
Sevdanın çilesi sana yazılmış.

Baharda hazanda hele bir yazda
Tükendi umudun işte sonunda
Böyle bir aşk akıl bırakmaz başta
Sevdanın çilesi sana yazılmış

Garip gönlüm hadi topla kendini
Sende unut gitsin seni üzeni
Sev artık yalnızca aşkı bileni
Sevdanın umudu içinde kalmış

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdanın çilesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdanın çilesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDANIN ÇİLESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetfaruk
mehmetfaruk, @mehmetfaruk
15.2.2010 09:38:49
tebrik eder selamlar sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL