Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
yunusi bey
yunusi bey

Haykırışlar...

Yorum

Haykırışlar...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1165

Okunma

Haykırışlar...



Hayat katrelerimde bir matem olmuştu kelimelerin,
Sessiz düşler kurardık, kurak çöllerin olduğu rüyalarda,
Acılarımız hıçkırık gibi boğulmuştu sukutumun çığlıklarında…

Bazen gözyaşları ile mürekkebimi doldurur yazardım,
Güneşin uyuduğu zamanlarda yazardım ki, cümlelerimi kimseler görmesin,
Sararmış yapraklar gibi İstanbul’un eşsiz meltemlerinde uçup gitsin…


YUNUSİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Haykırışlar... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haykırışlar... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haykırışlar... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İrfan KILIÇ
İrfan KILIÇ, @irfankilic
2.2.2010 13:30:47
Tebrikler
Saygılarımla
Manidardı
sinan toraman
sinan toraman, @sinantoraman
2.2.2010 01:57:04
Güzel ve içten bir şiir
Kutluyorum.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.2.2010 00:34:39
Beğeni:
0
Okunma:
1165
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL