Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ali Aksakal
Ali Aksakal

KARŞILIKSIZ AŞK

Yorum

KARŞILIKSIZ AŞK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

997

Okunma

KARŞILIKSIZ AŞK

KARŞILIKSIZ AŞK

Delice âşığım,olmaz olaydım!
Kaybettim izini,bulmaz olaydım !

Gitseydim gurbete hiç dönmeseydim,
Deli eden yüzünü görmeseydim !

Zamanla gönlüne aşk doğar sandım,
Sevgisiz umuda fena adlındım !

Yerde karıncalar,gökte kendisi,
Şeytan huylu melekler efendisi !

Karşılıksız ise ölümdür sevgi,
Bal tasında sunulan zulümdür sevgi !

Saçının teline taktın sürürsün,
Havalanıp Kafdağı’na yürürsün !

Cehennem ateşi yakmaz bu teni,
Senden gayri yılan sokmaz ki beni !

Yağmurlu buluttum doluya döndüm,
Aşk zehiri yuttum deliye döndüm !

Karşılıksız bir aşka kurbandayım,
Dert sehpasında yağlı urgandayım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karşılıksız aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karşılıksız aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARŞILIKSIZ AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL