Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ali Aksakal
Ali Aksakal

GERÇEK DOST

Yorum

GERÇEK DOST

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

943

Okunma

GERÇEK DOST


Dar günümde ,
Hep yanımda.
Zor günümde ,
Dost yanımda.

Her anımda,
O yanımda.
Düğünümde,nişanımda
Dost yanımda.

Cenazemde,ağıtımda,
Sohbetimde,otağımda,
Dost yanımda.
Hep yanımda.

Dertleşecek insanımdır,
Kardeşidir,kanımdır,
Hem sol hem sağ yanımdır.
Gerçek dost,
Gerçek dost!
Ali AKSAKAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gerçek dost Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçek dost şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERÇEK DOST şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL