Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
harzem
harzem

Özlem

Yorum

Özlem

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1096

Okunma

Özlem

özlem içimde k/alan sensin
virane yapraklarımda yeşeren
düşen bir ansın saatlerimden
her gözün göremediğisin
uzak bir yer
yatık gemiden baktığım
gelirken sana
arkamda bıraktığım
işte öz/lem s/ana g/özlerimi b/ıraktım
şimdi anlarsın beni bu benim hayallerim

harzem

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Özlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özlem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Müjgan Akyüz
Müjgan Akyüz, @mujganakyuz
21.1.2010 08:22:24
5 puan verdi
Duygu paylaşımın için kutlarım,sevgimle kal, selamlarla...
ahmet umut
ahmet umut, @ahmetumut
19.1.2010 23:50:04
...Daha ne söylemelisin ki..
Gözler herşeyi söyler..Kutlarım..
*A
*ANBEAN*, @anbean
19.1.2010 19:37:52
güzel şiiriniz için kutlarım saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL