Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mahmutucan
mahmutucan

BİR ŞİİR YAZMALI

Yorum

BİR ŞİİR YAZMALI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

855

Okunma

BİR ŞİİR YAZMALI

Bir şiir yazmalı,
Paylaşabilmek için,
Bir şiir yazmalı,
Anlatabilmek için.

Bir şiir yazmalı,
Sevghi mutluluk dolu,
Bir hıyaban olmalı,
Bu yol bir hayat yolu.

Bir aşkı anlatmalı,
Satır, satır, sayfa,sayfa
Çiğ yağmalı seher vakti,
Çimenlerin üstüne etrafa.

Bir şiir yazmalı,
İçinde hüzün olan,
Bir orman olmalı,
Yaprakları hazanla solan.

Bahar da olmalı renk renk,
Yemyeşil yamaçlar kırlar,
Tarlalar olmalı başakla dolu,
Koyun kuzu otlayan çayırlar.

Kar yağmalı sayfalara,
Masum bembeyaz;
Mevsimler ard arda,
Sonbahar,ilkbahar,yaz.

Bir şiir yazmalı,
İçinde herşey olan,
Bir şiir yazmalı
Tadı ağızda kalan.

Mahmut UÇAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir şiir yazmalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şiir yazmalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ŞİİR YAZMALI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL