Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sence35
sence35

DAMLALAR ERİTİYOR

Yorum

DAMLALAR ERİTİYOR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

839

Okunma

DAMLALAR ERİTİYOR

DAMLALAR ERİTİYOR

yolların sefalet kokulu boşluğunda yürüyorum

hislerimin gözü açık..

içimde korkunun sessizliği,

duyguların en acilini arıyorum...

sevincim kursağımda geçmeyi bekliyor...

dudaklarım bir şarkının nakaratını tekrarlar gibi

ölümü sayıklıyor...

uzaktan sesini duyuyor belki..belki yaşıyor...

ruhum belli ki toprakaltını özlüyor...

gözlerim sağlamasını yapıyor ’hayatın’

her işlemde ’yaşanılmaz’ çıkıyor..

yıllara saygıyı öğretiyor karıncalar

zaman süpürerek ilerliyor...

bedenim ağlamıyor...

sadece..

yağmurda kalmış bir sabun gibi

her damlada eriyor...










Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Damlalar eritiyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Damlalar eritiyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAMLALAR ERİTİYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
a.yüksel şanlıer
a.yüksel şanlıer, @a-yukselsanlier
19.12.2009 15:47:02
sadece..

yağmurda kalmış bir sabun gibi

her damlada eriyor...


ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL