Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

BAŞIMI VURSAM TAŞLARA

Yorum

BAŞIMI VURSAM TAŞLARA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

790

Okunma

BAŞIMI VURSAM TAŞLARA

Başımı vursam taşlara



rüzgarın kırıştırdığı deniz gibi
kederli göğsüm
otların üstündeki titreşimlerden
farksız
kaderimin bu acılı günlerini
nasıl geçirsem
seven bir göğse mi? dayasam
güven içinde
başımı
yoksa
dönülmez yeminlerle
taşlara mı ?
vursam ..




Mustafa kaya
07.12.2007 / Çengelköy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Başımı vursam taşlara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başımı vursam taşlara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞIMI VURSAM TAŞLARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL