Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
faruk tabak
faruk tabak

SICAK SU&SOĞUK SU

Yorum

SICAK SU&SOĞUK SU

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,3

Puan

791

Okunma

SICAK SU&SOĞUK SU

Sıcak su soğuk suya karışır
tutar yüzümden aşağı beni
üzüm kararır bilgeliğime hü
kutsal ozanın
suya aksi düşer
taşa yankısı kalır


Ardına takılır bütün
yorulur tümseğinde gençliğin
sevdiği şarkılar
kuruyan dudağına
diken olur

Ey ozan
durma yaz
şiirlerini
darmaduman aşklara karşı

FARUK TABAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

3.0

33% (1)

Sıcak su&soğuk su Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sıcak su&soğuk su şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SICAK SU&SOĞUK SU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ayvalıklı
ayvalıklı, @ayvalikli
14.12.2009 12:50:37
5 puan verdi
yine değişik
yine güzel
HATAYLI
HATAYLI, @hatayli
14.12.2009 10:26:29
Sıcak su soğuk suya karışır
tutar yüzümden aşağı beni
üzüm kararır bilgeliğime hü
kutsal ozanın
suya aksi düşer
taşa yankısı kalır

Yine çok değişik bir çalışma.Tebrikler aziz dostum.

HATAYLI tarafından 12/14/2009 2:25:37 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL