Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

ADI ŞEHİR

Yorum

ADI ŞEHİR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

838

Okunma

ADI ŞEHİR

Adı şehir


kimseyi tanıyamıyorum
herkes yabancı
bu şehirde
vurulup düşsem yere
kaç tekme daha yerim
açlığımı bastırsam
bir köşede
kan damlar
ekmeğimden
derdimi açsam
kaç yerimden hançerlenirim
her şeyini kaybetmiş
bu şehir
sevgiden yana
nasibi yok insanların
hiç bilmediğim bulutlar
solduruyor rengini
denizin
hercü merc yaşatır
sert rüzgarlar
bir karmaşanın içindedir
insan
ister uzat başını kalabalıklardan
ister geç beni tanımadan
tadı yok
işte bu şehrin …




Mustafa kaya
04.03.2009 / ÇengelKöy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adı şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adı şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADI ŞEHİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL