Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
eskiay
eskiay

AŞK ÇARPMAZ, DAĞITIR…

Yorum

AŞK ÇARPMAZ, DAĞITIR…

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1247

Okunma

AŞK ÇARPMAZ, DAĞITIR…

AŞK ÇARPMAZ, DAĞITIR…

ve daha
eros okunu atarken
sağırlaşır kulakların
uğultusuna rüzgarın

ve daha
kıpırdayamadan gözkapakların
tam orta yerine saplanırken
sarsılır yüreğindeki dalların

ve daha
o an başladığını sandığın
aşk bitmiştir zaten
dökülen yaprakların
sarıya dönüşür yeşilden

yıldırım aşkı derler
baharda ıslanmaya razıyken
rüzgar gibi gelir geçer
gözyaşların kurur hüzünden…

Aziz Yavuzdoğan
15.05.2007

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk çarpmaz, dağıtır… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk çarpmaz, dağıtır… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ÇARPMAZ, DAĞITIR… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HAYATO
HAYATO, @hayato
30.5.2007 01:07:41
erosun okları ansızın beklenmedik bir anda isabet eder kalplere farkına varılınca çok geç kalınmıştır olan olmuştur fırtına kopmuştur kalpte ama bazı fırtınalar geldiği gibi de eser çarpar dağıtır gider birde kalıcı fırtınalar vardır senelerce devam eder şiiriniz muhteşem tebrikler:))
AYLAVYOU
AYLAVYOU, @aylavyou
30.5.2007 00:29:32
tebrıkler güzeldi..
yüreğinize sağlık duygulara
hitaben harıka dizeler
kutluyorum sevgilerimle..
kaleminiz daim olsun
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
29.5.2007 20:41:27
o an başladığını sandığın
aşk bitmiştir zaten
dökülen yaprakların
sarıya dönüşür yeşilden

yıldırım aşkı derler
baharda ıslanmaya razıyken
rüzgar gibi gelir geçer
gözyaşların kurur hüzünden…

Aziz Bey Bu başarılı ve güzel çalışmanızı
yürekten kutlarım

sevgi ve saygılarımla
zeki ersoy
zeki ersoy, @zekiersoy
29.5.2007 19:31:39
DAĞITIR HEM DE NASIL.TBRKLR
esmeri
esmeri, @esmeri
29.5.2007 16:32:14
şiiriniz güzel olmuş tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL