Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
aşık şair
aşık şair

Yalan sevgi

Yorum

Yalan sevgi

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1456

Okunma

Yalan sevgi

Yalan sevgi


Aşkımı haykırdım dünyaya
Sesimi duyan olmadı
Sevdiğimi verin bana dedim
O unuttu sende unut dediler
Ben çok değer vermiştim dedim
Sana değer vermeyene ağlama bile dediler
Benim öğrendiğim ve söylediğim tek şey;
‘’sevmek ve değer vermek karşılıklıdır
tek taraflı değildir…’’oldu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalan sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalan sevgi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
24.3.2010 00:37:13
tuğçe hanım,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
Elif Masal
Elif Masal, @elif-masal
23.11.2009 21:29:41
herkesin dediği aslında doğru tek taraflı değildir sevmek, böyle olursa oldukça yıpranır seven gönül..madem o unutmuş en iyisi seninde unutmandır yoksa hayat sana dar gelir..

selamlar şairim güzeldi şiir...
evrensel sevgi
evrensel sevgi, @evrenselsevgi
23.11.2009 21:29:15
Az ve öz bu güzel şiirinizden dolayı sizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. (Şükrü Öksüz)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL