Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Lisanî Hülya
Lisanî Hülya

Sus istanbul.....

Yorum

Sus istanbul.....

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1603

Okunma

Sus istanbul.....

Sus istanbul.....

Sus istanbul sus
Konuşma bugün
Olmasın artık sabahların
Açmasın güneşlerin
Esmesin artık lodos’ların
Sus istanbul sus bugün!

Konuşma bugün istanbul
Konuşma sus
Biliyorum artık yok
Yok ondan ne bir iz
ne de nefes
Sus istanbul sus
konuşma bu gün...

Kaldırımlarında ayak izleri
Sema’larında
O güzel sesi yankılanmıyor artık
Süslemiyor gülüşleri sabahlarını
Sus istanbul sus!
Konuşma artık.

Biliyorum gelmeyecek
Dönmeyecek geriye
Oda katıldı artık
Terk edenler kervanına
Sus istanbul sus!
konuşma bugün.

Vurmasın artık dalgaların
Gönlümün kıyılarına
Esmesin rüzgarların
Saçlarımın tellerinde
Dokunmasın tenime
Sevdalı güneşlerin
sus istanbul sus!

Gelme istanbul üstüme gelme
Bu gün başka efkarlıyım
Ne kadehler ne de sen
Dindiremez içimde acıyı
Sus istanbul artık sus!
Konuşma ne olur Sus!...

Hülya Kanber.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sus istanbul..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sus istanbul..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sus istanbul..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kemalözdemir
kemalözdemir, @kemalzdemir
9.11.2009 23:08:48
bazen sus der şair, bazen de susma konuş diye serzenişte bulunur. susturamazsa yüreğini mısralara döker içini. yalın ve içten anlatımıyla okuyucusunu sarmalayan şiirin değerli şairi Hülya Kanber hanımı sevgi ve saygılarımla kutluyorum.
Aşık Firgatli-Erdal ebem
Aşık Firgatli-Erdal ebem, @asik-firgatli-erdal-ebem
8.11.2009 21:54:04
tebrikler bu güzel duygu yoğunluğu sevda şiiri için
istanbulun bir dili olsa neler demezdi kim bilir
konuşsa suç sussa suç hayırlısı bakalım

selam ve saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL