Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
milita
milita

Bu Nasıl Ayrılık Bu Nasıl Veda

Yorum

Bu Nasıl Ayrılık Bu Nasıl Veda

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1801

Okunma

Bu Nasıl Ayrılık Bu Nasıl Veda

Bu Nasıl Ayrılık Bu Nasıl Veda

Bu nasıl ayrılık bu nasıl veda
Akılda bir sen gözlerim yolda
Düşüyorum tutun beni bir yarda
Tut dediğinde tutulmuyor sevda

Zamanlar dondu artık akmıyor
Penceremden güller sarkmıyor
Ecelim geldide canım çıkmıyor
Çık dediğinde çıkmıyor sevda

Gökyüzünde yüzen şu bulutlar
Bir ırmak olurda akar yıldızlar
Doğunca güneş günler aydınlar
Doğ dediğinde doğmuyor sevda

Dertler sarhoş da edermiş insanı
İçmeden ayyaş eyledin bu Hakanı
Şimdi özlüyorum ömrümü yakanı
Yak dediğinde yakılmıyor sevda


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu nasıl ayrılık bu nasıl veda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu nasıl ayrılık bu nasıl veda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Nasıl Ayrılık Bu Nasıl Veda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL