Kelimelerin bittiği, düşüncelerin sustuğu yerdeyim, Bekle beni orda, geliyorum yanına dedin Bekliyorum! Zamanı şimdi kağnılar çeker çatlak tekerlekleriyle ağır ağır...
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
zamanı kağnılar çekiyor, zaman geçmiyor... beklemek ağır, inşallah gelecek umutluyum,mutlaka gelecektir.umutsuzluk yasak :))yorumunuz için teşekkürler.
zamanı kağnılar çekiyor, zaman geçmiyor... beklemek ağır, inşallah gelecek umutluyum,mutlaka gelecektir.umutsuzluk yasak :))yorumunuz için teşekkürler.
Kelimelerin bittiği, düşüncelerin sustuğu yerdeyim, Bekle beni orda, geliyorum yanına dedin Bekliyorum! Zamanı şimdi kağnılar çeker çatlak tekerlekleriyle ağır ağır
ÜMİTLER BİTMEMİŞSE , SADECE SABIR VE ZAMAN GEREKSE BEKLENEN DE GELECEKSE DEĞER DİYORUM BENCE...........................
BEKLEYEN VE BEKLENENLERİN VUSLATA ERMESİ ADINA ...ÇOK GÜZELDİ KISACIK AMA ÇOK ŞEY...TEBRİKLER
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.