Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
cumcumcumi
cumcumcumi

sana hasret kalmayayım

Yorum

sana hasret kalmayayım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1234

Okunma

sana hasret kalmayayım

gözlerin gözlerimin zulasında firar
ele vermez
elden alır gözlerinin yakıcılığını
yanar cehennem sıcaklığıyla
ya ateş ol gözlerime kül olayım
ya da firar kal zulasında gözlerimin
sana hasret kalmayayım
...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana hasret kalmayayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana hasret kalmayayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sana hasret kalmayayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL