Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Pusatcan
Pusatcan

DÜNYA TARLASI

Yorum

DÜNYA TARLASI

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1637

Okunma

DÜNYA TARLASI

DÜNYA TARLASI





Ahiret tarlası şu fani cihan,
Bol hayır, hasenat ekmeli insan.
Atalar sözünü unutma sakın,
Ne ekersen onu biçersin inan.








(KIR ÇİÇEĞİ/1998)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dünya tarlası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya tarlası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYA TARLASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karadereli
karadereli, @karadereli
22.5.2007 08:41:52
Tebrikler.Güzeldi.Selamlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
22.5.2007 02:32:25
Ne kadar güzel söylemişsin
Değerli dost

sevgi ve muhabbetle
iyimser
iyimser, @iyimser
21.5.2007 20:51:05
doğrudur dostum yüreğine sağlık.
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
21.5.2007 20:25:09
tebrıkler kalemınız daim olsun.
A.MESNEVİ
A.MESNEVİ, @a-mesnevi
21.5.2007 20:03:14
İŞTE BU....
KISA AMA ÖZ VE GÜZEL DİZLERDİ
TIPKI ALTIN GİBİ, AZ AMA DEĞERLİ!...

A.MESNEVİ tarafından 5/21/2007 8:03:31 PM zamanında düzenlenmiştir.
eylulce
eylulce, @eylulce
21.5.2007 19:30:21
bir doğru kelam daha...


tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL