Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
banuhan
banuhan

HİÇ ANLAMADI Kİ....

Yorum

HİÇ ANLAMADI Kİ....

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1981

Okunma

HİÇ ANLAMADI Kİ....

Hiç anlatamadım sana derdimi .
Söyledim! anlamadın sevdiğimi.
Heder oldu ömrüm, değerdi.
Bilemedin!bana sakladım seni.

Birgün dostum karayellerdi,
Ertesi gün ılık meltemler.
Hele o yapayalnız yazlar.
Bencilim bana sakladım seni.

Karabasanlarımdı gülüşlerin.
Hep acıtırdı anlattıkların.
Senmi doğruydun anlamadım.
Birsen bilmedin seni sevdiğimi.

İsmini kumlara yazdım artık.
Sevdanda yürekte kırık dökük.
Ödülüm olsada razıyım yalnızlık.
Olsun.Yinede iyiki sevdim seni.

BANUHAN HÜLYA



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hiç anlamadı ki.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç anlamadı ki.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇ ANLAMADI Kİ.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
şiirindili
şiirindili, @siirindili
27.9.2009 03:06:02
5 puan verdi
Sitemli güzel bir eser şiir
yinede sevdiğini haykırmak
vefalı sevgiler demek
sağlıcakla kalınız
saygılar selamlar iletiyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL