Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
gülbey
gülbey

ayrılık...

Yorum

ayrılık...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1465

Okunma

ayrılık...

ayrılık...





her ayrılık bir ümitle başlıyor...
çaresizliğin getirdikleri,
ve benden götürdükleri,
çile,ızdırap,hüzün
ve sevdasız bir dünya olsa da
benden ötesi,
gözler daha güzel
bakabiliyor yarınlara.
adı -ayrılık- olsada
umut diyorlar
bir avuç gözyaşına
ve sevgi diye
haykırıyor yürekler
her vedanın sonunda.
her ayrılık bir ümitle başlıyor...
çığlık çığlığa,
vefasız bu günümden
hoyrat yarınlara...

gülbey...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ayrılık... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL