Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
tutkum
tutkum

ŞEHİDİM

Yorum

ŞEHİDİM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

716

Okunma

ŞEHİDİM

Yarim diye silahına sarılmış,
vatan için uykuya darılmış,
Sevdası yücelmiş yüreğini dağlamış,
Koşa koşa cepheye gitmiş şehidim.

Ardına bakmayan bir rüzgar gibi sert,
Sırtında azığı,omuzunda silah,
Umrunda değil ki hiç birşey,değil ki dert,
Herkarış toprağa düşmüş şehidim.

Bayrağım kefenimdir diyerek,
Helallık alıp ,ana eli öperek,
Gitmek var, dönmek belki yok bilerek,
Allah Allah diyerek toprağa düşmüş şehidim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şehidim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehidim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEHİDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
baba özlemi
baba özlemi, @babaozlemi
27.8.2009 23:56:30
5 puan verdi
cok anlamlı askere polise uzanan eller kırılsın
yüreginize saglık kaleminiz daim olsun saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL