3 şiiri kayıtlı

ALLAH(CC)

türkçeci
  0,0 / 0 kişi ·0 beğenme · 1 yorum · 1035 okunma

ALLAH(CC)


A dın güzel;mekanın yücedir. L isan yetmez seni anlatmaya L ayık değilim ben sana kul olmaya A LLAH’IM SEN YÜCESİN SEN AFFEYLE BU BİÇARE KULUNU H AK SENSİN;İLAH SENSİN AFFETMEYE YETKİLİ SENSİN. SEN AFFEYLE;AFFEYLE ALLAH’IM
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ALLAH(CC) şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

ALLAH(CC) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
13 Haziran 2006 Salı 12:49:37
Mevlüt metni mi yazıyorsun,şiir mi ?
Şiir Künye
Kayıt Tarihi
: 31.5.2006 08:15:25
Puan
: 0.0 / 0 kişi
Okunma Sayısı
: 1035
Yorum
: 1 yorum
Beğeni
: 0 kişi
Web Zaman Damgası
Şiiri Beğenenler
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.