Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Sarmaşıka
Sarmaşıka

NERDEYİM / NEREDEYİM

Yorum

NERDEYİM / NEREDEYİM

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

981

Okunma

NERDEYİM / NEREDEYİM


nerdeyim
neredeyim
biliyor musun
şaşkınca bakma öyle
birkaç ipucu vereyim
ben ki
sevişmenin şiir
şiirin sevişme olduğu yerdeyim
tüm sözcükler suskun
ben ki
emeğin kutsal
kutsallığın emek de can bulduğu yerdeyim
sömürü son dansını oynadı biraz önce
son dökülen kan onundu
ben ki
tüm kirli marifetlerin
tüm kirlenmiş sözcükler gibi
toplanarak bir bir
ateşe atıldığı yerdeyim
şaşkın bakışların güldürüyor beni
merak etme söyleyeceğim
ben ki
sevgide her şeyin çözümlendiği
bir vadide dolanmadayım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Nerdeyim / neredeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerdeyim / neredeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NERDEYİM / NEREDEYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
guler birsozu
guler birsozu, @gulerbirsozu
16.7.2009 16:45:04
5 puan verdi
süper Yüreginiz dert görmesin
saygılar sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL