Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
exani
exani

EYÜPHAN KAYA(Akrostij)

Yorum

EYÜPHAN KAYA(Akrostij)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2063

Okunma

EYÜPHAN KAYA(Akrostij)

E lalem bilsinki ben bir canım
Y üce Rabbim lütüf etmiş Rahmanım
Ü stüme hamd şükür vacip olmuştur
P aşa olsam piyade olsam insanım

H anlar bana selam dursa ne yazar
A ferini Rabbimden alamazsam
N efsim sevinir yoluma koyu kazar

K aya gibi sert olmşsa şu gönlüm
A lem bilsin hayvan benden şanslıdır
Y a Hakk deyip işe aşa gitmezsem
A man ya Rab derdim sazlı sözlüdür
E.kaya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eyüphan kaya(akrostij) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eyüphan kaya(akrostij) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EYÜPHAN KAYA(Akrostij) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL