Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet Akif Tiryaki
Mehmet Akif Tiryaki

Sudan Yaratılan

Yorum

Sudan Yaratılan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1095

Okunma

Sudan Yaratılan

Sudan Yaratılan

Yaşıyorsak hep beraber
dünya gezegeninde
yüce sevgiyle bağlansın
tüm insanlar birbirine
sessiz davet
karşılıksız muhabbet
güven verelim insanlara
en önemlisi ihtiyacı gidermek
önce eğitim sonra
var olanı sevelim
çocuklar geleceğimiz
onları sevindirelim
sağlıklı bir toplum için
sevgi durağında buluşalım
güler yüzlü insanlar ülkesinde
yüce aşkı tadalım.


Mehmet Akif Tiryaki

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sudan yaratılan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sudan yaratılan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sudan Yaratılan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL