ay’ın... güneş olduğu bir gece de denizi dinliyorum...
gözlerime düşüyor yokluğunun buğusu içimde bir telaş ki sorma... saatimi ayrılığın biteceği zamana kuruyorum
tek nefeslik sevdamın yorgun sabahlarına yağan çiy tanem bak... sesimi kattım rüzgara dinlersen... seni çok seviyorum
alwaysyou....
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
gözlerime düşüyor yokluğunun buğusu içimde bir telaş ki sorma... saatimi ayrılığın biteceği zamana kuruyorum Çok güzel bir şiir okudum. Yürekten kutlarım şiirinizi. Tebrikler
gözlerime düşüyor yokluğunun buğusu içimde bir telaş ki sorma... saatimi ayrılığın biteceği zamana kuruyorum
Sevgili aysu yüreğine sağlık dizelerini okurken inanılmaz keyif alıyorum hasretlerinde,sevgili yokluğunda dahi dolu dolu sevdaları yüklenip de geliyor dizeler hatta okuduktan sonra insanı içindeki ayrılıkları,hasretleri,acılarıyla dahi bir sevdanın harika olabileceğine inandırıyor.. Kutluyorum sevdan hep var olsun kalemin hiç bir zaman susmasın sevgiyle ve sevdiklerinle kal her zaman sevgilerimle..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.