Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mustafa Gökçek
Mustafa Gökçek

ADINI SEN KOY, DOST!...

Yorum

ADINI SEN KOY, DOST!...

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1017

Okunma

ADINI SEN KOY, DOST!...

Dostun kavgası, sanki benim kavgam
Dostun davası, sanki benim davam
Ve dostum isyanlarda, aslında
Yüzüme ağlayan gözlerle bakıyor


Ben bakıyorum, gülen gözlerine
Benim davam, onun, artık suretinde
Benim kavgama, isyanlarıma, gülerek bakıyor
Kusursuz dost olmaz, ki dostsuz kalmamak için


Biliyorum, uzaktan işittiğim bir deve sesi
Sanki ayağına battığı dikene kul
Nedense insanoğlu yüreğimi acıtıyor
Ve nedense bir ümit, elinde diken...


Batır be dostum, canın sağ olsun
Düşünüyorum da, inan, acıtmaz artık
Tanrı bile kullarına batırmazken
Uzaktan gelen bir dostumun sesini, duyar gibi oluyorum...





12.04.2007 Mustafa GÖKÇEK


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adını sen koy, dost!... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adını sen koy, dost!... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADINI SEN KOY, DOST!... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
11.5.2009 16:09:42
Adını bilmem ama şiir çok güzel.Dostluk adına yazılmış güzel bir çalışma kutluyorum.Saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL