Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Suat Tutak
Suat Tutak

SUNABİLSEM… (Şiirlerim)

Yorum

SUNABİLSEM… (Şiirlerim)

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1086

Okunma

SUNABİLSEM… (Şiirlerim)

SUNABİLSEM… (Şiirlerim)




Rakseder kalpler ekranda
Atomlara ayrılır sanki vücudum
Gözlerimin usunda
Sır olmaktan çıkan hayatım
Sis perdeleri çekilir bir, bir
Yaşamımın kilitlenen halkalarında
Donmuş, buz tutmuş sevgim
Tanrıdan son arzumu dilercesine
Titreşen dudaklarım
Sen…Sen…Yine sen
Bir bilmece olan ömrümde
Buhar olup uçuşan arzularım
Son kalan sayfanın
Son cümlesinde
Okunmayı bekleyen aşkım…
Sen ve ben, canımın içi…
Sevgi yüklü kâlbimi
Sana bir sunabilsem.

10. 05. 2004
Suat TUTAk

Gönlümdeki Çiğ damlaları adlı şiir kitabı- s,27

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sunabilsem… (şiirlerim) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sunabilsem… (şiirlerim) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUNABİLSEM… (Şiirlerim) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
su_misali(Gülhun Ertilav)
su_misali(Gülhun Ertilav), @su-misali-gulhunertilav-
3.5.2009 01:16:05
Son kalan sayfanın
Son cümlesinde


Belki de son anı beklemek gerek
Güzel dizelerdi

Kutlarım şiir dostu
Saygılarımla

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL