Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
FatihX
FatihX

GENÇ ARKADAŞ

Yorum

GENÇ ARKADAŞ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1156

Okunma

GENÇ ARKADAŞ

Elini ver bana ey genç arkadaş!
Yürüyelim bu yolda yavaş yavaş,
Birgün olurda bu yolda ölürsem,
Göm beni!Yine yolları devir;taş taş.
Fatih Katmerci

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Genç arkadaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Genç arkadaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GENÇ ARKADAŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Müjgan Akyüz
Müjgan Akyüz, @mujganakyuz
29.3.2009 23:39:31
Kısa ve öz anlatım tercihi, başarılar dilerim.
Inkheart
Inkheart, @inkheart
26.3.2009 17:59:19
Elini ver bana ey genç arkadaş!
Yürüyelim bu yolda yavaş yavaş,
Birgün olurda bu yolda ölürsem,
Göm beni!Yine yolları devir;taş taş.

Güzel ve içten dizeler harikaydı.Tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL