Bir kum zerresinde bir dünya gör, Ve bir kır çiçeğinde cenneti. Sonsuzluğu avucunun içinde tut, Ve onu bir anâ sığdır.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir kum zerresinde bir dünya gör, Ve bir kır çiçeğinde cenneti. Sonsuzluğu avucunun içinde tut, Ve onu bir anâ sığdır.
CENABI ALLAH CÜZ ÜNÜZÜ KÜLL E GÖNLÜNÜZÜ CENNETE TÜM ZAMANLARINIZI AN A DÖNDÜRSÜN HAYATINIZI SEYRULLAH LA DAİM EYLESİN KANDİLİNİZİ KUTLUYOR SEVGİ SELAM VE EN KALBİ MUHABBETLER YOLLUORUM.
Bir kum zerresinde bir dünya gör, Ve bir kır çiçeğinde cenneti. Sonsuzluğu avucunun içinde tut, Ve onu bir anâ sığdır.
Yüreğine sağlık sevgili arkadaşım. Mükemmel bir şiir. Gönülden kutluyorum sizi. Mübarek mevlit Kandilinizi kutlar sizlere, ailneize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini yüce mevladan temenni ederim.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.