Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Türkü
Türkü

'

Yorum

'

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1010

Okunma

'

'

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hazan444
hazan444, @hazan444
26.2.2009 22:34:26
Tebrikler.Güzel şiiriniz için ve lirik anlatımınız için.Esenkalın.
Nilüfer Sarp
Nilüfer Sarp, @nilufersarp
26.2.2009 21:13:54
Oysa hayat bir zaman boşluğu
Ne seni çalar nede beni
Bu ise yaşamak zamanın
Sensiz Olan bir yerinde
Biter ömür nasılsa bir son nefesle

GÜZEL DİZELERİNİZ İÇİN KUTLARIM.
YÜREĞİNİZE SAĞLIK.
SAYGILAR.........
Kadir Yaz
Kadir Yaz, @kadiryaz
26.2.2009 21:00:48


Şiirinizi okumak zevkti .
Tebrikler…
Teşekkürler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL