Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
pastoral efemer
pastoral efemer

Akşam Denemeleri

Yorum

Akşam Denemeleri

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1111

Okunma

Akşam Denemeleri



.................
Kuşların göç ettiği eylül sonu akşamında
açmaya zamanı olmamış çiçeklerin
---------------------- kokularını gizliyordu kızaran ufuk çizgisi
Vefasızlıgın hüküm sürdüğü sokaklarda
Veda şarkıları çalınıyordu
Ögrenilememiş tutkular üzerine.


..................
Yalnızdı Ren nehri,
akıyordu umarsız
hangi yere koysam
(bu aşk)
kime sorsam tutarsız
mavi yeşile
ben sana ebruli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Akşam denemeleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akşam denemeleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akşam Denemeleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
incsoft
incsoft, @incsoft
21.2.2009 18:44:24
Afak ardı gizemi.. İlle de daha fazlasını görme çabaları döngüsel beyhudelikte. Tabi bir de öğrenilememiş tutkuların tutukluğu üzerine darlandım şimdi. Sevgi ve saygımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL