Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yasinkumral
yasinkumral

seven hatıra ararmış

Yorum

seven hatıra ararmış

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1159

Okunma

seven hatıra ararmış

bir miras bıraktın kalbimde
sevgi başçesinde
yüregimin içindeki ezgide
sen sendiye haykırır
bir gözyaşı bıraktın
gençlik ömrümde

seven hatıra ararmış
giden sevgilinin ardından
onlara sarılır onun yokluğunda
geceleri yar
gündüzleri hasret

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seven hatıra ararmış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seven hatıra ararmış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seven hatıra ararmış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
özgür-ozan
özgür-ozan, @ozgur-ozan
25.3.2007 20:28:56
güzel dizeler...
kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL