Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mesut çiloğlu
mesut çiloğlu

Anne

Yorum

Anne

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1346

Okunma

Anne

Açtım Dünyaya Gözlerimi, İlk Seni gördüm
Bütün şefkatleri yüreğimde hissedercesine
Tüm bedenim ve ruhum kucağında
Yaşım daha yoktu..
Okuldayım; insanları gördüm
Bütün dünyaya ben de varım dercesine
Senin sevgin sırtımda
Yaşım daha ondu
En delikanlı çağımda alemi gördüm
Dünyaya şiir gibi bakarcasına
Senin merhametin bağrımda
Yaşım daha yirmiydi
Otuz yaşımda yine seni gördüm
Kırkıma bakarcasına
Hayatın bel ki de sonunda
Yaşım artık elli
Anladım ki ;
İnsanı insan yapan sendin
Sen de bir Anne

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anne şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eylulce
eylulce, @eylulce
16.3.2007 18:59:54
ah anne seni yadıma düşüren bu mısraların sahibine ne çok kattın beni...

tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL