Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
  özgür yürük
özgür yürük

ÖZGEME

Yorum

ÖZGEME

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3458

Okunma

ÖZGEME

ÖZGEME







Ö lüm bile cekinir oldu bu sevdadan
Z ulmün bana gözlerindi ciğerimden sitemli ahlarla ağlatan
G önlüme gelmedin ya birtanem sadece gururundan
E lbet pisman olursun haberin var mı gelenin gideni arattığından




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özgeme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özgeme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZGEME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
13.1.2009 21:54:53
ÖZGEME







Ö lüm bile cekinir oldu bu sevdadan
Z ulmün bana gözlerindi ciğerimden sitemli ahlarla ağlatan
G önlüme gelmedin ya birtanem sadece gururundan
E lbet pismen olursun haberin varmı gelenin gideni arattığından



Harfi kelimeden ayırmadan yaz türkçemize uygun cümleler kur,pismen olursun değil pişman olursun,sanırsam şiirini kendinde okumamışsın yazmışsın ama ,gözden geçir.yüreğine sağlık fena sayılmaz.inanıyorum daha güzel yazacaksın ,başarılar.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.1.2009 21:34:15
Beğeni:
0
Okunma:
3458
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL