Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ho
hope

Tövbe

Yorum

Tövbe

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1138

Okunma

Tövbe


Bağırmak, hani deliler gibi yahut bir çocuk çığlığı misali, duy diye beni,
Seslenmek, gökyüzünde sana doğru serin bir rüzgar esintisi, değsin kalbine
Koşmak, kan ter içinde ama hiç yorulmadan sonunda sen olan yolda
Yalvarmak, tanrıya gunahkar bir kul misali, hatta tövbe etmek son defa…

Sen olmak yalnızlığımda, benimmisin tüm kalabalıklığımda,
Aşk için ölesiye, sevgi için her sabah bekleyişlerimde,
Söyliyebilmek sevgiliye, nedendir neresindedir yanlış kelime,
Seni seviyorum işte ,
Bazen utanarak saklıyor ama bir o kadarda döküyorum yollarına
Ne kadar uzakta da olsan hissediyorum
Biliyorum atıyor sevgi dolu kalbin hızla…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tövbe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tövbe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tövbe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL