Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
gibi
gibi
VİP ÜYE

. aşk bezminde

Yorum

. aşk bezminde

( 3 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

142

Okunma

. aşk bezminde

adım ünlendi
kalbimden tutup
çekti bir melek
korktum önce
görünce bildim.

aşk bezminde
ruhuma
adın üflendi
sen oldum.
sel oldun
suyuna karışıp
aktım..

kalbimden tutup
çekti bir melek

dedi
aşk oldun.
adı da ruhu da
sana emanet.

başüstüne meleğim..

dedim
kalbim.
ben de seni
sevdiğime
sevindim

:

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

. aşk bezminde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz . aşk bezminde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. aşk bezminde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL