Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yigitce2007
yigitce2007

YOKLUGUN...!

Yorum

YOKLUGUN...!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1862

Okunma

YOKLUGUN...!

YOKLUGUN...!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yoklugun...! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoklugun...! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOKLUGUN...! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gün ışığı
gün ışığı, @gunisigi10
27.12.2008 18:10:59
hasret ve özlem olmasa böyle güzel dile gelirmi şiir.Yüreğini kutlarım kardeşim sevgiler kalbine.
yigitce2007
yigitce2007, @yigitce2007
26.12.2008 15:17:28
dost kalem,yorumun icin tesekkürlerimi iletiyorum...
siir tadinda bir yil gecirmen dileklerimle...
saygilar...
Züleyha Özbay Bilgiç
Züleyha Özbay Bilgiç, @zuleyhaozbaybilgic
20.12.2008 18:10:10
hüzün dolu ve geceye sığınmış bir hasret vardı dzelerde..kutlarım kaleminizi saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL