Dünyada sadece iki sınıf insan vardır. doktorlar ve hastalar. rudyard kipling
Murat Çetin.
Murat Çetin.

İMECE 3

Yorum

İMECE 3

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

39

Okunma

İMECE 3

Bir ardıç tohumunun
Çakmak taşı kayaları
Parçalaya,parçalaya
Büyümesi gibi
Kurşun yalımı gibi bir hırsla
Alaca karanlıkları
Yırta,yırta
Tutunmuşum hayata
Soluk soluğa

Ay şahit,güneş şahit
Melek katip,Tanrı sahip

Gel gör ki
Doğduğunda
Tuzu az katılmış piçlerde
Puştluk değişik,değişik
Şerefsizlik envai çeşit

Hiçbir şeye yanmıyorumda
Hayallerim ulan Allahsızlar
Hayallerim
Sayenizde İMECE usulü
Kesik ,kesik
Delik deşik
1996
Murat ÇETİN

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İmece 3 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmece 3 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İMECE 3 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL