Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
allj
allj

hediye

Yorum

hediye

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1191

Okunma

hediye

senden bana en güzel hediye;
gözlerimin önünde sakin ve sessiz bir gülümseyiş
yahut
avuçlarımın içinde ıssız ve ışıksız bir bekleyiştir.
hiç geçmesin saatler,
akşam hiç olmasın,
ne yılbaşıları
ne de doğum günleri olsun!
yne de bu en güzel hediyem olsun...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hediye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hediye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hediye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
veysitural
veysitural, @veysitural
7.3.2007 17:33:35
Çok güzel,
Sağlık,ve esenlikler dilerim
Sevgiler...
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
7.3.2007 14:45:41
tebrıkler..
özgür-ozan
özgür-ozan, @ozgur-ozan
7.3.2007 14:20:16
kutlarım...

şiirle sevgiyle mutlu kal.
eylulce
eylulce, @eylulce
7.3.2007 12:21:20
hediyeleşmek tadında bir kalp söyleviii...

tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL