Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
teyo
teyo

düş...

Yorum

düş...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1057

Okunma

düş...

düş...

bir düş kuruyorum
çiçekler açmış bahar gelmeden
kaçamak buluşmuş iki yaprak
kuru ağaçları süslemiş
meyveler var üzerinde
kırmızı beyaz olmuş ağaçlar
kuru ağaçlar
bahar gelmeden göstermiş kendini çiçekler
sarı sarı çiçekler
ağaçlar çiçekler meğer aşık olmuş
onun içindir
bahar gelmeden gelmiş bahar...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düş... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düş... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düş... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bilgeperi
bilgeperi, @bilgeperi
5.12.2008 21:44:39

aşkın en büyüğü doğal akışın içindedir...
aşk ile çiçeklenir ağaçlar,
aşk ile meyveye döner çiçekler,
aşk ile yapraklanır ağaçlar
ve aşk ile döker yapraklarını...

doğada sadece insanlar başaramaz aşk ile insan olabilmeyi...
çok azı başarabilir bunu, onlarında hakkını yemeyelim...

güzel bir düştü...kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL