İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Umudun olsun gönlünde
Umudun olsun gönlünde

ÖYLE İŞTE

Yorum

ÖYLE İŞTE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

36

Okunma

ÖYLE İŞTE

ÖYLE İŞTE

Sen hep yüreğimde kal,
Olur olmaz, zaman ne gösterir,
Sen mi bana, ben mi sana gelirim.
Bu hasretlik, kalp ağrısı geçer mi?
Hiç bilmiyorum.

Yar özlemin taaa içimde…
Geçmesin bitmesin bu sevda.
Ben, sendeki beni çok sevdim.
Gecenin bu sessizliğinde bir sen bir ben
varız …

Çok istersin ya yanında olsun,
Gülüşü, kokusu, o güzel sesi, herşeyi…
Elinde olsa sıkıca sarılır hiç bırakmazsın,
Kokusunu öyle içine çekmişsindir…

Dinlediğin şarkılarda bulursun sevdiğini…
Anlatamadığın dizelerde saklıdır söyleyemediklerin,
Gökyüzü kadar uzaktadır özlemin…
Ama bilirsin ki, adı bile ısıtır sıcacık içini…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öyle işte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle işte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLE İŞTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL